tirsdag 10. mars 2009

Martha kom med masse inspirasjon!

Over tretti blide sy-jenter samlet seg på Kirkesenteret mandag kveld for å bli inspirert av Marthas utallige farger og ideer. Martha hadde fulle vesker med tepper, duker, brikker som burde være mer enn nok til at alle kunne reise hjem med inspirasjon til å sy noe selv. Kveldens midtpunkt var disse søte påskekurvene. Her vist i den tradisjonelle påskefargen; rosa. Påskekurvene var både enkle og raske å sy. De var veldig anvendelig både til eget bruk eller som en liten gave. Legg merke til de søte knappene som pynter opp.

Påskekurven kan også lages i andre stoff varianter som passer til andre årstider eller høgtider.

Etter ei arbeidsøkt var det på tide med kaffepause med loddsalg. Mens noen var opptatt av loddtrekkningen var andre i det kreative hjørnet og kom på at kurven også kunne brukes som hatt. Her vist på Lill.

Det var både nye og kjente ansikter å se rundt symaskinene i kveld. Martha har en utrolig egenskap i å skape god stemning rundt alle bord når hun kommer innom.

Martha hadde også tatt med seg noen morsome høner til inspirasjon.Nelly liker både og sy og strikke så vi skal ikke se bort fra at det blir noen høner i hennes stue til påske.

VIS OG FORTELL

Arna hadde med den første ferdig monterte åttebladrosa vi begynte med på årsmøtet. Vi gleder oss til å se flere.


Sigrid viser frem et søtt teppe hun har sydd etter kurset med Trine Bakke.


Helene og Elin har begge sydd seg stilige vesker etter det samme kurset.


Inger Johanne er glad i fletteteknikken vi fikk demonstrert av Fantasihjørnet for en stund siden.


Bente har vært på kurs med Kari Renolen hos Quiltespesialisten og sydd en lekker utgave av "Runas veske"

Flere hadde med seg litt håndsøm som de koste seg med i kveld. Lukkekanten skulle syes ned på disse tøffe spisebrikkene. Et passende arbeid å ta med seg i veska.

Etter å ha hørt foredraget til Trine Bakke i februar er det flere som har blitt inspirert av små håndsømprosjekter som kanskje blir noe stort? Vi får vente og så...


Andrea hadde på seg en fantastisk flott kjole hun hadde strikket selv.


Hun ønsker oss alle en rød og hvit påske i år!

Ingen kommentarer: