mandag 16. april 2012

Jubileumstur april 2012

En tidlig lørdag morgen i april fylte ivrige lappejenter en liten buss. Sjåføren håpet på en anstendig tur, og første mål var Lappemakeriet på Bærums verk.

Vi ble ønsket hjertelig velkommen av hyggelige Anne Kjersti som viste og fortalte.


Til kaffen hadde Anne Kjersti bakt en nydelig kake til oss. Det er trivlig å gå besøk til et slikt vertskap.

Denne lappen minner oss på nytt om at vi alle må huske å merke quiltene våre for ettertiden. Alle kan glede seg til "Stjerneklart" kommer i Quiltemagasinet. Et perfekt sommer- og turarbeid.


Under ser vi en vakker løper med en god historie. For å komme i mål med noen prosjekter som blir lagt til sides til fordel for nye ennå mer spennende prosjekter har Anne Kjersti og Tullemor innført: Internasjonale gjøre ferdig år. Et godt tips til flere av oss. De melder inn prosjekter for hverandre. Skulle en av dem ikke komme i mål som avtalt er "straffen" å sy ned lukkekant for den andre.

Etter besøket på Lappemakeriet var det litt tid til å se seg rundt på Bærums Verk. Og for oss lappejenter er det inspirasjon og hente både her og der.Uten mat og drikk duger vi ikke og det var dekket til oss på Vertshuset. Vi koste oss med en god salat med hjemmebakt brød.


Da kaffen ble servert med mini rullekake til, ble det begeistring rundt bodene.


På veien nordover hadde vi planlagt en stopp på Stoff og Stil. Her ble det handlet metersvis med voksduk og fleece. Men også her var det inspirasjon å hente til nye prosjekter, som denne lampeskjermen.


Det var en gjeng med "mette" og fornøyde lappejenter som kom hjem til Lillehammer. Alle var enig om at vi hadde hatt en fin dag sammen med tid og fokus på vår felles interesse. Takk til styret for en flott organisert tur.

Tusen takk for turen jenter!

Quiltehilsen fra Solveig


Ingen kommentarer: