fredag 6. november 2009

Programendring for 9 november, kl 18:30

Desverre har May Britt Dammen alias Abyquilt måttet melde forfall denne kvelden. Kanskje vi får en ny mulighet ved en senere anledning. I mellomtiden kan vi fortsette å følge hennes quilteliv på bloggen hennes: http://abyquilt.blogspot.com/
Heldigvis for oss har vi Elin Endresen, en av våre egne medlemmer, på kort varsel har sagt ja, til å fortelle litt om sin interesse for omsøm av klær. Et eksempel er kjolen hun har på bildet under. Elin har også sin egen blogg hvor hun viser frem det hun lager. http://elin.endresen.nu/
Desuten er dette siste felleskveld før julemarkedet på Maihaugen så påmelding, spørsmål og informasjon knyttet til dette vil få plass.
Vi oppfordrer dere alle til å ta med litt håndarbeid enten det er søm, strikking eller annet, nye eller gamle ufoer. Ta også med noe til vis og fortell hvis du har det.
Alle er hjertelig velkommen!

1 kommentar:

May Britt sa...

Beklager å ha måtte avlyse denne kvelden. Hadde gledet meg til å besøke dere, men noen ganger så skjer det ting som ikke helt passer inn i planene. Siden jeg jobber i Rena leir og Forsvaret nok en gang er i omstilling, må jeg prioritere et viktig møte denne mandagen. Og etter hva jeg har blitt fortalt så skulle møtet fortsette utover kvelden.
Stor klem fra May Britt