mandag 18. mai 2009

Dugnaden har startet!

Vi var ikke mange, men dette er resultatet etter første dugnadsøkt:
Dette er startet på det som skal bli våre flotte premier etter loddsalg under Julemarkedet på Maihaugen i år. To ting erfarte vi denne kvelden. Det ene var at selv om vi syntes stoffene som ble brukt var sprikende både i mønster og farge kan de lett settes sammen med hverandre. Det andre var at setter vi oss ned og syr en så kan vi like gjerne sy to eller tre for dette kan gå som på et samlebånd! Og er man to eller flere kan oppgavene fordeles som her; En som stryker og skjerer og en som syr. Sosialt var det også.
VIS OG FORTELL!
Vi hadde god tid til å studere og nyte to flotte arbeider denne kvelden. Her har Aase sydd sammen alle sine vindmøller som ble satt sammen på kurset med Trine Bakke i vinter. De "hvite" blokkene setter et personlig preg på dette teppet, og tro meg de er diamantene i teppet. Noen av dem skal jeg vise senere fordi dette er en gave og jeg ikke vil avsløre for mye.
Her viser Elly frem et fantastisk håndsydd arbeid. Hun har sydd kvadratene over papir og teppet er selvfølgelig håndquiltet. Dette er nydelig inspirasjon for oss som er glad i håndsøm.

Quiltehilsen fra Solveig

Ingen kommentarer: